Olemme koonneet listan kysymyksistä, joita kohtaamme usein työssämme. Toivottavasti löydät niistä avun ongelmaasi. Jos kuitenkin käy niin, että ongelma ei ratkea, otathan yhteyttä palautelomakkeen kautta.

Ravintolat

En löydä etsimääni ravintolaa?

Fazerfoodco.fi -ravintolahausta voit etsiä ravintolaa nimen, osoitteen ja kaupungin perusteella. Ravintolahaussa näkyvät ne ravintolat, jotka ovat kaikille avoimia. Yrityksien sisäisessä käytössä olevat toimipaikat on rajattu ravintolahaun ulkopuolelle.

Ravintolahakuun

Ravintolasivulla on puutteellista tietoa?

Ravintolasivulla olevista puutteellisista tiedoista kannattaa informoida suoraan kyseistä ravintolaa.

Ravintolahakuun

Mitä ruokalistan merkinnät (esim. A,L,G) tarkoittavat?

(G) Gluteeniton, (L) Laktoositon, (VL) Vähälaktoosinen, (M) Maidoton, (*) Voi hyvin, (Veg) Soveltuu vegaaniruokavalioon, (VS) Sis. tuoretta valkosipulia, (A) Sis. allergeeneja

Voi hyvin: Voi hyvin -ruoissa täyttyy sydänmerkkiaterian ravitsemuskriteerit eli suolan määrä, rasvan määrä ja laatu sekä kuidun määrä, jotka ovat suosituksien mukaiset.

Voinko varata ravintolasta tilan ja tarjottavia?

Ravintolakohtaiset tilausvalikoimat ja kokoustilat on hyvä kysyä suoraan ravintolasta.

Ravintolahakuun

Vastuullisuus

Mitkä ovat Fazerin eettiset periaatteet?

Fazer-konsernin eettiset periaatteet perustuvat arvoihimme sekä kansainvälisiin, YK:n Global Compactin periaatteisiin, joiden tavoitteena on edistää yritysten kestävää kehitystä ja hyvää yrityskansalaisuutta. Eettiset periaatteet ohjaavat työtämme kaikilla liiketoiminta-alueilla ja kaikissa toimintamaissa.

Lisää eettisistä periaatteistamme

Miten ympäristö otetaan huomioon Fazerin toiminnassa?

Ruuantuotannolla on suuri vaikutus ympäristöön. Painopisteet ympäristötyössämme ovat energiatehokkuus, jäte ja raaka-ainehävikki, veden käyttö, kestävä viljely ja tietoisuuden lisääminen. Tarjoomassa pienennämme ympäristövaikutuksia erityisesti lisäämällä kasvisten osuutta ja kasvipohjaisia tuotteita.

Lue lisää ympäristövastuusta.

Kysymyksiä ja vastauksia tietosuojasta Fazerilla 

Voit käyttää henkilötietojesi käsittelyyn liittyviä oikeuksiasi ottamalla meihin yhteyttä nettisivuiltamme löytyvällä lomakkeella.