Tilaa edustustarjoilut tilaisuuteesi Fazer Food & Co. Revontuli -ravintolasta.

Kabinettimenu lokakuu 2018

Keittiömestari suosittelee:
Kurpitsakeittoa, saaristolaisleipää ja paahdettuja kurpitsansiemeniä
Hunaja glaseerattua helmikananrintaa, ruusukaali-mantelipaistosta
Uuniomenabavaroise, suolakaramellia sekä puolukkaa 43,00 €

Alkuruokia:
Kurpitsakeittoa, saaristolaisleipää ja paahdettuja kurpitsansiemeniä 9,90 €
Hiillostettua siikaa sekä rapuaiolia 10,50 €
Suppilovahveromoussea sekä ylikypsää lammasta 9,20 €

Pääruokia:
Päivän tuoretta kalaa 28,00 €
Jänisragú sekä speltti-metsäsienirisottoa 29,00 €
Hunaja glaseerattua helmikananrintaa, ruusukaali-mantelipaistosta sekä karviaismarjakastiketta 27,00 €

Jälkiruokia:
Uuniomenabavaroise, suolakaramellia sekä puolukkaa 9,00 €
Herukkasorbettia, suklaaganachea sekä ohramurua 9,00 €
Kardemummakakkua sekä tyrnikreemiä 9,00 €

Päivän kokouslounas tarjoiltuna 25,00 €
(sisältäen päivän keiton tai salaatin , päivän grilliannoksen ja jälkiruoan)