Tilaa edustustarjoilut tilaisuuteesi Fazer Food & Co. Revontuli -ravintolasta.

Kabinettimenu Helmikuu 2020

 

Keittiömestari suosittelee:

Palsternakkakeittoa ja juuressipsejä

Jänisragú, peruna-selleripyreetä ja mallas-pekonimurua

Omena tarte tatin ja mascarponemoussea 45,00

 

 Alkuruokia:

Palsternakkakeittoa ja juuressipsejä 9,90

Kauris carpaccio, juureskompottia ja salvia-aiolia 10,20

Tattariblini, siianmätiä, smetanaa ja punasipulia 14,20

Pääruokia:

Päivän tuoretta kalaa 28,00

Jänisragú, peruna-selleripyreetä ja mallas-pekonimurua 29,00

Savustettua maissinkanan rintaa, speltti-sienipaistosta ja timjamikastiketta 26,10

Jälkiruokia:

Punajuurikakkua ja lakritsikinuskia 9,00

Omena tarte tatin ja mascarponemoussea 9,00

Maitosuklaa panna cottaa ja veriappelsiinisorbettia 9,00

 

 

Kabinettimenu Maaliskuu 2020

 

Keittiömestari suosittelee:

Juuripersiljakeittoa,  savustettua kyyhkyterriiniä

Päivän tuoretta kalaa

Rosmariinilla maustettu creme brulee sekä marinoituja vadelmia  44,20

 

Alkuruokia:

Juuripersiljakeittoa,  savustettua kyyhkyterriiniä  10,30

Hiillostettua jääkellarin siikaa, tillipiimää ja talon näkkileipää  11,30

Ankkarilletteä,  veriappelsiinihilloketta  10,90

Pääruokia:

Päivän tuoretta kalaa  28,00

Ylikypsää Meri-Lapin karitsan paistia, palsternakkaa sekä mallaskastiketta  28,30

Katajapestolla täytettyä helmikanan rintaa, tummaa yrttikastiketta ja speltti-sienirisottoa  26,50

Jälkiruokia:

Appelsiinikakkua ja kahvimoussea  9,00

Rosmariinilla maustettu creme brulee sekä marinoituja vadelmia  9,00

Lämmintä suklaakakkua, marjasorbettia  9,00