Tilaa edustustarjoilut tilaisuuteesi Fazer Food & Co. Revontuli -ravintolasta.

Kabinettimenu Lokakuu 2019

 

Keittiömestari suosittelee:

Mausteinen paahdettu kurpitsakeitto, saaristolaisleipää

Päivän kalaa

Punajuurivanukasta, suklaakakkua sekä lakritsia 43,50

 

Alkuruokia:

Mausteinen paahdettu kurpitsakeitto, saaristolaisleipää 9,90

Lohipastramia, sahramiaiolia ja pikkelöityä omenaa 10,00

Tattipyreetä sekä tattisalaattia ja ylikypsää lammasta 10,20

 

Pääruokia:

Päivän kalaa 28,00

Kevyesti savustettua saksanhirven fileetä, suppilovahverorisottoa

sekä shalottisipulikastiketta 32,00

Vuohenjuustolla täytettyä maalaiskananrintaa, appelsiinikastiketta ja kurpitsapyreetä 25,00

 

Jälkiruokia:

Punajuurivanukasta, suklaakakkua sekä lakritsia 9,00

Karamelli pannacottaa, karpalosorbettia 9,00

Omena-mantelikakkua, paahdettua valkosuklaamoussea 9,00

 

 

Kabinettimenu Marraskuu 2019

 

Keittiömestari suosittelee:

Mustajuurikeittoa ja tryffeliä

Yön yli haudutettua hirvenrintaa, rosmariinikastiketta sekä sienipyreetä

Valkosuklaaganachea, hillottua lakkaa sekä lakkagranitea 44,00

 

Alkuruokia:

Mustajuurikeittoa ja tryffeliä 9,90

Appelsiinimarinoitua lohta ja sahramiaiolia  10,00

Paahdettua metsäkauriin fileetä, maa-artisokkaa ja pikkelöityä keltajuurta 10,20

 

Pääruokia:

Päivän kalaa 28,00

Yön yli haudutettua hirvenrintaa, karpalokastiketta sekä sienipyreetä  28,50

Paahdettua hanhenrintaa, savukirsikkakastiketta sekä punajuuri-omenapaistosta 27,00

 

Jälkiruokia:

Kurpitsakakkua, tuorejuustomoussea ja lakritsia 9,00

Mantelipannaria, marinoitua päärynää ja vanilja -kermavaahtoa 9,00

Valkosuklaaganachea, hillottua lakkaa sekä lakkagranitea 9,00