Tilaa edustustarjoilut tilaisuuteesi Fazer Food & Co. Revontuli -ravintolasta.

Kabinettimenu Elokuu 2019

 

Keittiömestari suosittelee:

Kanttarellikeittoa

Päivän tuoretta kalaa

Valkosuklaa crème brûlée ja hillottuja lakkoja  43,00

 

Alkuruokia:

Kanttarellikeittoa  9,80

Jokiravunpyrstösalaattia sekä tomaatti bruschetta 9,90

Hiillostettua jääkellarin lohta, pikkelöityä kesäperunaa ja yrttejä 9,80

 

Pääruokia:

Päivän tuoretta kalaa 28,00

Grillattua helmikananrintaa, tattirisottoa ja timjamiöljyä 27,00

Yrttipaahdettua karitsan ulkofileetä, palsternakkapyreetä ja viherpippurikastiketta 28,50

 

Jälkiruokia:

Mustikka-paistosta sekä pihasauniolla maustettua kermamoussea 9,00

Vadelmabavaroise ja rosmariinimurua 9,00

Valkosuklaa crème brûlée ja hillottuja lakkoja 9,00

 

 

Päivän kokouslounas tarjoiltuna 25,00

(sisältäen päivän keiton tai salaatin, päivän grilliannoksen ja jälkiruoan)