Tilaa edustustarjoilut tilaisuuteesi Fazer Food & Co. Revontuli -ravintolasta.

Kabinettimenu joulukuu 2018

Keittiömestari suosittelee:
Joulun kalalautanen: Jokirapuskagenia, kylmäsavuhaukea, mustaherukkasilliä sekä siianmätiä lisukkeiden kera
Poron paahtopaistia, tummaa karpalokastiketta, juurespyreetä sekä sieni-perunakroketti
Taatelikakkua sekä appelsiini-tyrnigranitea 39,00 €

Alkuruoat:
Kastanjakeittoa sekä suolapaahdettua mantelia 9,00 €
Joulun kalalautanen: Jokirapuskagenia, kylmäsavuhaukea, mustaherukkasilliä sekä siianmätiä lisukkeiden kera 12,50 €
Riimihärkää, viinitarhurin juustokreemiä sekä pikkelöityjä sinapinsiemeniä 10,20 €

Pääruoat:
Päivän tuoretta kalaa 28,00 €
Poron paahtopaistia, tummaa karpalokastiketta, juurespyreetä sekä sieni-perunakroketti 31,50 €
Pähkinätäytettyä maalaiskananpojan rintaa, tummaa rosmariini-vadelmakastiketta sekä punakaalipyreetä 27,00 €

Jälkiruoka:
Taatelikakkua sekä appelsiini-tyrnigranitea 9,00 €
Maitosuklaapanna-cottaa, kirsikkaa sekä mallascrumblea 9,00 €
Omena-saksanpähkinäpaistosta sekä puolukkatuorejuustomoussea 9,00 €