Varaa sauna tilaisuuteesi Fazer Food & Co. Pääpostista!

Tule saunomaan Helsingin keskustaan! Meillä on kaksi viihtyisää saunatilaa, Savumerkki ja Sinetti. Sinettiin voit tuoda omat juomat ja tarjoilut. Tilamme tarjoavat loistavat puitteet niin kokouksiin kuin tunnelmallisiin illanistujaisiin. Saunojen yhteydessä on viihtyisät oleskelutilat, kokouskabinetit sekä 10. kerroksen Savumerkissä lisäksi kattoterassi hulppeine näköaloineen.

Saunapaketit ovat voimassa maanantaista lauantaihin klo 17-21 (ei arkipyhinä). Saunapaketti sisältää tilan neljäksi tunniksi, henkilökunnan, hygieniatarvikkeet kuten shampoot ja pefletit sekä perussiivouksen.

Savumerkki            449 € / 4 tuntia

Sinetti                    359 € / 4 tuntia

Lisätunti                 62 € / tunti

Pyyhkeet                5 € / kpl

Lisäsiivous*            52 €

Savumerkki sopii 15-30 henkilölle ja se sijaitsee 10. kerroksessa A-portaassa, Postikadun ja Mannerheiminaukion kulmassa. Tilassa on 20 henkilön pöytä, iso näyttö, bluetooth-kaiutin sekä kaksi oleskelualuetta ja kattoterassi. Savumerkissä on yhteinen sauna ja pesutila sekä kaksi pukuhuonetta. Savumerkissä on anniskeluoikeudet ja hoidamme juoma- ja ruokatarjoilut toiveiden mukaan. Omia juomia tai tarjoiluja ei voi tuoda.

Sinetti sopii 10-20 henkilölle ja se sijaitsee Postikujalla C-portaassa. Tilassa on 14 henkilön neuvotteluhuone, iso näyttö, bluetooth-kaiutin ja oleskelualue. Sinetissä on yhteinen sauna, kaksi pesutilaa ja pukuhuonetta. Tilaan saa tuoda omat juomat ja tarjoilut, tilassa on astiasto 20 henkilölle. Ruokatarjoilut voi tilata myös ravintolasta ja tuomme ne tilaan sekä hoidamme kattauksen.

*Veloitamme lisäsiivouksesta tilan jäädessä tavanomaista likaisemmaksi tai sotkuiseksi. Hinnat sisältävät 24 % alv.