Tältä sivulta löytyy tietoa Insinöörit & Ekonomit -ravintolan tarjoamista menuista.

Menu 

Tilaa edustuslounaat viimeistään kahta päivää ennen, viimeistään klo 12.00. Päivälliset ja iltabuffetit n. 3-5 vrk ennakkoon. Kysy myös aamupala- sekä iltapalalistaamme.

Keittiömestarinmenut

Menu elo-syyskuu 2019

Keittiömestarinmenut:

1. Artisokkakeittoa
Paistettua naudanniskaa ja punaviinikastiketta
Valkosuklaamoussea ja pähkinää 42,80€

2. Kylmäsavulohisalaattia ja sinappikastiketta
Höyrytettyä siikaa ja sitruuna-voikastiketta
Mustikka-pannacotta 44,20€

3. Serrano-kinkkusalaattia ja yrtti-jogurttia
Karitsan paahtopaistia rosmariinikastikkeessa
Puolukka-juustokakkua 45,50€

4. Artisokka-härkäpapusalaattia ja yrttiöljyä
Punajuuri-tattaripihvejä ja basilika-tomaattikastikkeetta
Lakritsa-vadelmakakkua ja vanilja-kookoskastiketta 38,90€

Alkuruokia:

1. Caesar salaatti 6,30€
2. Marinoituja kasviksia ja mozzarellaa 9,80€
3. Kermaista lohikeittoa 12,50€

Pääruokia:

1. Haudutettua naudanniskaa ja rosmariinikastiketta 26,90€
2. Kevyt vaihtoehto:
Pariloitua lihaa / broileria tai päivän kalaa
- lämpimiä kasviksia ja salaattia 22,50€

Jälkiruokia:

1. Kahvi ja talon torttu 9,90€
2. Kahvi ja konvehdit 6,90€

HYVÄÄ RUOKAHALUA
Fazer Food & Co. / Insinöörit ja Ekonomit
Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki
Puh 040 6694406, ins-eko@fazerfoodco.fi

 

HYVÄÄ RUOKAHALUA!


Fazer Food & Co. Insinöörit & Ekonomit
Junailijanaukio 3, 00520 Helsinki
Puh 040 6694406, ins-eko@fazerfoodco.fi