Tältä sivulta löytyy tietoa Insinöörit & Ekonomit -ravintolan tarjoamista menuista.

Menu 

Tilaa edustuslounaat viimeistään kahta päivää ennen, viimeistään klo 12.00. Päivälliset ja iltabuffetit n. 3-5 vrk ennakkoon. Kysy myös aamupala- sekä iltapalalistaamme.

Keittiömestarinmenut

Menu Touko-kesäkuu 2019

Keittiömestarinmenut:

1. Kermaista parsakeittoa
Paistettua naudanniskaa ja rosmariinikastiketta
Suklaamoussea ja marjoja 42,80€

2. Palvattua ankanrintaa ja artisokkasalaattia
Paahdettua siikaa ja kermaista fenkolikastiketta
Kolme pientä makeaa 43,90€

3. Savulohisalaattia ja sitruuna-jogurttia
Karitsan paahtopaistia punaviinikastikkeessa
Raparperi-pannacottaa ja aprikoosihilloa 48,40€

4. Parsa-kasvissalaattia
Mustapapupihvejä ja tomaatti-yrttikastiketta
Lakritsa-vadelmakakkua 38,90€

Alkuruokia:

1. Caesar salaatti 6,10€
2. Marinoituja kasviksia ja mozzarellaa 9,60€
3. Kermaista lohikeittoa 12,10€

Pääruokia:

1. Haudutettua naudanniskaa ja rosmariinikastiketta 26,90€
2. Kevyt vaihtoehto:
Pariloitua lihaa / broileria tai päivän kalaa
- lämpimiä kasviksia ja salaattia 22,10€

Jälkiruokia:

1. Kahvi ja talon torttu 9,80€
2. Kahvi ja konvehdit 6,80€

 

HYVÄÄ RUOKAHALUA
Fazer Food & Co. / Insinöörit ja Ekonomit
Junailijanaukio 3, 00520 Helsinki
Puh 040 6694406, ins-eko@fazerfoodco.fi

 

HYVÄÄ RUOKAHALUA!


Fazer Food & Co. Insinöörit & Ekonomit
Junailijanaukio 3, 00520 Helsinki
Puh 040 6694406, ins-eko@fazerfoodco.fi