Tältä sivulta löytyy tietoa Insinöörit & Ekonomit -ravintolan tarjoamista menuista.

Menu syyskuu 2018

Tilaa edustuslounaat viimeistään kahta päivää ennen, viimeistään klo 12.00. Päivälliset ja iltabuffetit n. 3-5 vrk ennakkoon. Kysy myös aamupala- sekä iltapalalistaamme.

Keittiömestarinmenut

Menu Marraskuu2018

Menu Marraskuu 2018

Keittiömestarinmenut:

1. Kermaista maa-artisokkakeittoa
Haudutettua naudanniskaa ja punaviinikastiketta
Aprikoosivaahtoa, valkosuklaata ja pähkinää 42,80€

2. Marinoituja kasviksia ja mozzarellaa
Haudutettua siikaa ja rapukastiketta
Mantelipannacotta ja mustikkahilloketta 43,90€

3. Lohimoussea ja saaristolaisleipää
Naudan sisäfileetä ja pippurikastiketta
Kolme pientä makeaa 48,40€

4. Savulohisalaattia
Paahdettua broilerinfileetä ja currykastiketta
Kolme pientä makeaa 38,90€

Alkuruokia:
1. Caesar salaatti 6,10€
2. Marinoituja kasviksia ja mozzarellaa 9,60€
3. Kermaista lohikeittoa 12,10€
Pääruokia:
1. Haudutettua naudanniskaa ja punaviinikastiketta 26,90€
2. Kevyt vaihtoehto: Pariloitua lihaa / broileria tai päivän kalaa
- lämpimiä kasviksia ja salaattia 22,10€
Jälkiruokia:
1. Kahvi ja talon torttu 9,80€
2. Kahvi ja konvehdit 6,80€

HYVÄÄ RUOKAHALUA
Fazer Food & Co. / Insinöörit ja Ekonomit
Ratavartijankatu 3, 00520 Helsinki
Puh 040 6694406, ins-eko@fazerfoodco.fi

 

HYVÄÄ RUOKAHALUA!


Fazer Food & Co. Insinöörit & Ekonomit
Junailijanaukio 2, 00520 Helsinki
Puh 040 6694406, ins-eko@fazerfoodco.fi