Tältä sivulta löytyy tietoa Insinöörit & Ekonomit -ravintolan tarjoamista menuista.
Menu syyskuu 2018
Tilaa edustuslounaat viimeistään kahta päivää ennen, viimeistään klo 12.00. Päivälliset ja iltabuffetit n. 3-5 vrk ennakkoon. Kysy myös aamupala- sekä iltapalalistaamme.
Keittiömestarinmenut
Menu Marraskuu2018
Menu Marraskuu 2018
Keittiömestarinmenut:
1. Kermaista maa-artisokkakeittoa Haudutettua naudanniskaa ja punaviinikastiketta Aprikoosivaahtoa, valkosuklaata ja pähkinää 42,80€
2. Marinoituja kasviksia ja mozzarellaa Haudutettua siikaa ja rapukastiketta Mantelipannacotta ja mustikkahilloketta 43,90€
3. Lohimoussea ja saaristolaisleipää Naudan sisäfileetä ja pippurikastiketta Kolme pientä makeaa 48,40€
4. Savulohisalaattia Paahdettua broilerinfileetä ja currykastiketta Kolme pientä makeaa 38,90€
Alkuruokia: 1. Caesar salaatti 6,10€ 2. Marinoituja kasviksia ja mozzarellaa 9,60€ 3. Kermaista lohikeittoa 12,10€ Pääruokia: 1. Haudutettua naudanniskaa ja punaviinikastiketta 26,90€ 2. Kevyt vaihtoehto: Pariloitua lihaa / broileria tai päivän kalaa - lämpimiä kasviksia ja salaattia 22,10€ Jälkiruokia: 1. Kahvi ja talon torttu 9,80€ 2. Kahvi ja konvehdit 6,80€
HYVÄÄ RUOKAHALUA Fazer Food & Co. / Insinöörit ja Ekonomit Ratavartijankatu 3, 00520 Helsinki Puh 040 6694406, ins-eko@fazerfoodco.fi
|
HYVÄÄ RUOKAHALUA!
Fazer Food & Co. Insinöörit & Ekonomit
Junailijanaukio 2, 00520 Helsinki
Puh 040 6694406, ins-eko@fazerfoodco.fi