Tältä sivulta löytyy tietoa Insinöörit & Ekonomit -ravintolan tarjoamista menuista.

Menu syyskuu 2018

Tilaa edustuslounaat viimeistään kahta päivää ennen, viimeistään klo 12.00. Päivälliset ja iltabuffetit n. 3-5 vrk ennakkoon. Kysy myös aamupala- sekä iltapalalistaamme.

Keittiömestarinmenut

Menu Lokakuu 2018

Keittiömestarinmenut
Kanttarellikeittoa
Haudutettua naudanniskaa ja timjamikastiketta
Mansikkamoussea ja raparperi-mantelihilloa
42,80 €
Maa-artisokkakeittoa ja yrttivaahtoa 
Paistettua kuhaa ja metsäsienikastiketta
Suklaapannacotta ja vadelmamarenkia
43,90 €
Katkarapu Skagen, tilliöljyä ja mallascrumblea 
Karitsanpaahtopaistia ja mustaherukkakastiketta
Marjapaistosta ja vaniljakermaa
44,40 €
Savulohisalaattia
Paahdettua broilerinfileetä ja currykastiketta
Kolme pientä makeaa
38,90 €
Alkuruokia
Caesar salaatti 6,10 €
Katkarapu Skagen, tilliöljyä ja mallascrumblea 9,60 €
Kermaista lohikeittoa 12,10 €
Pääruokia
Haudutettua naudanniskaa ja timjamikastiketta 26,90 €
Kevyt vaihtoehto:
Pariloitua lihaa / broileria tai päivän kalaa
- lämpimiä kasviksia ja salaattia
22,10 €
Jälkiruokia
Kahvi ja talon torttu 9,80 €
Kahvi ja konvehdit 6,80 €

 

HYVÄÄ RUOKAHALUA!


Fazer Food & Co. Insinöörit & Ekonomit
Junailijanaukio 2, 00520 Helsinki
Puh 040 6694406, ins-eko@fazerfoodco.fi