Tältä sivulta löytyy tietoa Insinöörit & Ekonomit -ravintolan tarjoamista menuista.

Menu kesäkuu 2018

Tilaa edustuslounaat viimeistään kahta päivää ennen, viimeistään klo 12.00. Päivälliset ja iltabuffetit n. 3-5 vrk ennakkoon. Kysy myös aamupala- sekä iltapalalistaamme.

Keittiömestarinmenut
Paahdettua parsaa, kapriskastiketta 39,90 €
Peruna leivitettyä kuhafileetä, hummerikastiketta  
Tuoreita mansikoita, viinivaahtoa  
   
Kylmäsavulohitartar saaristolaisleivällä 36,10 €
Paistettua ankanrintaa, barbequekastiketta  
Raparperipaistosta, vaniljakastiketta  
 Alkuruoat
Ceasar-salaatti 6,10 €
Paahdettua parsaa, kapriskastiketta 9,80 €
Pääruoat
Paistettua ankanrintaa, barbequekastiketta 25,90 €
Kevyt vaihtoehto: pariloitua lihaa / broileria tai päivän kalaa 22,10 €
Lämpimiä kasviksia ja salaattia  
 Jälkiruoat 
Kahvi ja talon torttu 9,80 €
Kahvi ja konvehdit 6,80 €

 

Hyvää ruokahalua!
Fazer Amica Oy / Insinöörit & Ekonomit
Ravintolapäällikkö Mika Kaplin
Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki
Puh 040 669 4406, email: ins-eko@fazerfoodco.fi