Tältä sivulta löytyy tietoa Insinöörit & Ekonomit -ravintolan tarjoamista menuista.

Menu 

Tilaa edustuslounaat viimeistään kahta päivää ennen, viimeistään klo 12.00. Päivälliset ja iltabuffetit n. 3-5 vrk ennakkoon. Kysy myös aamupala- sekä iltapalalistaamme.

Keittiömestarinmenut

Menu Loka-marraskuu 2019

Keittiömestarinmenut:

1. Kurpitsa-kookoskeittoa
Haudutettua naudanniskaa ja Barbequekastiketta
Kolme pientä makeaa 42,80€

2. Kantarellikeittoa
Paahdettua siikaa ja tillikastiketta
Mustikkapiirakkaa ja vaniljakastiketta 44,20€

3. Kylmäsavulohta, tillikurkkua, punasipulia ja sitruunaöljyä
Savustettua ankkaa punaviinikastikkeessa
Porkkanakakkua ja kermavaahtoa 45,50€

4. Falafel-tortilla ja jogurttikastiketta
Pinaatti-ricottacannellonit ja tomaatti-yrttikastikketta
Suklaa-kookosmoussea 39,90€

Alkuruokia:

1. Caesar salaatti 6,30€
2. Marinoituja kasviksia ja fetajuustoa 9,80€
3. Kermaista lohikeittoa 12,50€

Pääruokia:

1. Haudutettua naudanniskaa ja Barbequekastiketta 26,90€
2. Kevyt vaihtoehto:
Pariloitua lihaa / broileria tai päivän kalaa
- lämpimiä kasviksia ja salaattia 22,50€

Jälkiruokia:

1. Kahvi ja talon torttu 9,90€
2. Kahvi ja konvehdit 6,90€

 

HYVÄÄ RUOKAHALUA
Fazer Food & Co. / Insinöörit ja Ekonomit
Junailijanaukio 3, 00520 Helsinki
Puh 040 6694406, ins-eko@fazerfoodco.fi

 

HYVÄÄ RUOKAHALUA!


Fazer Food & Co. Insinöörit & Ekonomit
Junailijanaukio 3, 00520 Helsinki
Puh 040 6694406, ins-eko@fazerfoodco.fi