Tervetuloa Fazer Food & Co. Dipoli ravintolaan lounaalle!

Maanantai 18.11
Paahdettua munakoisokeittoa (L,G)
Maissi-kvinoapihvejä ja tzatsikiä (L)
Kanelilla maustettua omenaista possupataa (M,G)
Inkiväärillä maustettua paahdettua bataattia (M,G,Veg)

 

Tiistai 19.11
Keittoa keltaisesta paprikasta (L,G)
Kasvisröstiä ja aurajuustoa (L,G)
Savulohta, dijon-kermaviilikastiketta ja sitruunaa (L,G)
Lohkoperunoita (L,G)

 

Keskiviikko 20.11
Kurpitsakeittoa (L,G)
Linssi-currykurpitsoja ja jogurttikastiketta (L,G)
Katkarapu-kastiketta (L,G)
Perunagnocceja (M)

                   

Torstai 21.11
Jauhelihakeitto (M,G)
Kanaa ja kasviksia (M,G)
Kasvispyöryköitä ja kermaviilikastiketta (L,G)
Jasmineriisiä ja yrttejä (M,G,Veg)

 

Perjantai 22.11
Savuinen lanttusosekeitto (L,G)
Tom Yamia, soijaa ja kasviksia (M,G,Veg)
Kalkkunaa Flygande Jacobin tyyliin (L)
Kookosriisiä (M,G,Veg)

ti 3.12 auki klo 11-13

pe 6.12 suljettu, Hyvää Itsenäisyyspäivää!