Tervetuloa Fazer Food & Co. Dipoli ravintolaan lounaalle!

Olemme avoinna ma-pe 11-14, buffeelounas 13,50€ tarjolla

Maanantai 21.1.

Punajuurisosekeittoa (L, G, M, Veg)
"Ryynäri" Stroganoffia (L)
Vebab-papu cassoulettea (L, G)
Kasvisriisiä (L, M, G, Veg)

 

Tiistai 22.1.

Kirkasta kalakeittoa (L, G)
Valkosipulista broilerin rintaleikettä (L, M, G)
Rosmariinin kanssa paistettua tofua (L, M, G, Veg)
Paahdettuja perunoita ja vegaanista aiolia (L, M, G, Veg)

 

Keskiviikko 23.1.

Juustoista savuporokeittoa (L, G)
Riistapannupihvejä ja karamellisoitua sipulia (L, M)
Papukroketteja ja vegaanista lime majoneesia (L, M, G, Veg)
Tryffelillä maustettua perunapyreetä (L, G)

 

Torstai 24.1.

Kukkakaali-perunasosekeittoa (L, G)
Burgundinpataa (L, M, G)
Tofu-teriyaki kastiketta (L, M, G, Veg)
Pasitettuja gnoccheja ja hernettä (L)

 

Perjantai 25.1.

Tomaattikeittoa (L, G)
Sitruunan ja timjamin kanssa paahdettua broilerin koipea (L, M, G)
Villiriisiä ja beurre noisette majoneesia (L, G)
Kasvislasagnea (L)