Tervetuloa Fazer Food & Co. Dipoli ravintolaan lounaalle!

Ravintola Metson lounasbufee 13,50€/hlö, lämpimästi tervetuloa!

 

 

Maanantai 18.3.

Kuohkeaa maa-artisokkasosekeittoa (M,L,Veg)
Punajuuri-aurajuustokiusausta (L,G)
Perinteisiä lihapullia ja tummaa kastiketta (M,L)
Ruskistetulla voilla maustettua perunapyreetä (L,G)

 

Tiistai 19.3.

Juustoista juureskeittoa (L,G)
Hernepihvejä, pikkelöityä kantarelliä ja savupiimäkastiketta (L)
Paistettua lohta ja palsternakkakastiketta (L,G)
Paahdettua perunaa (M,L,G,Veg)


Keskiviikko 20.3.

Kurpitsakeittoa ja siemeniä (M,L,G,Veg)
Kasvis-papukroketteja ja chilillä maustettua maissihummusta (M,L,G,Veg)
Lindströminpihvejä ja bechamel-kastiketta (L)
Tuoreilla yrteillä maustettuja keitettyjä perunoita (M,L,G,Veg)

 

Torstai 21.3.

Paahdettu valkosipulikeitto (L,G)
Tomaattia, soijaa, fetaa ja yrttejä (L,G)
Ylikypsää nautaa ja punaviinikastiketta (M,L,G)
Pähkinäistä vehnää (M,LVeg)

 

Perjantai 22.3.

Aniksella maustettua tuoretomaattikeittoa (M,L,G,Veg)
Kasviscurrya ja jalotofua (M,L,G,Veg)
Possun ulkofileetä ja pekonimaustevoita (L,G)
Krossttua perunaa ja yrttejä (M,L,G,Veg)