Fazer Food & Co -ravintoloiden ruokalistat vaihtuvat kausien mukaan ja niissä käytetään inspiraation lähteenä eri sesonkeja ja juhlakausia.

Fazer Food & Co -ravintoloiden ruokalistat ovat ravintolan keittiömestarin suunnittelemat, ja ne mukautuvat sesonkeihin, paikallisuuteen sekä asiakkailta saatuihin palautteisiin. Reseptiikan tukena käytetään koekeittiön tuotekehitystiimin ahkeran testauksen, arvioinnin ja maistelun tuloksena syntyneitä reseptejä.

Ruokalistasuunnittelusta vastaavan joukon jäsenissä on ripaus tarkkaa tiedemiestä ja hulvatonta keksijää sekä aimo annos tarkalla makuaistilla varustettua, ruokatrendit tuntevaa ravintola-ammattilaista.Tuotekehittäjät kokeilevat jatkuvasti uusia ruokatuotteita ja reseptejä, sekä muokkaavat vanhoja reseptejä uuteen uskoon. 

Keittiömestarimme kehittävät jatkuvasti uusia reseptejä ruokailijoiden makumieltymysten ja asiakkailta saamansa palautteen mukaisesti.