Fazer Food & Co

Dipoli ravintolat

Menu
Menu
Lounas Ravintola Reima 2.krs 11.00 - 15.00
Otakaari 24, 02150 Espoo
Kartta
Poikkeuksia aukioloajoissa: 24.11. -26.11. Dipolin ravintolat suljettu

Café Carré
Ma - Pe 7.45 - 1600

Bistro Tenhola
Ma - Pe 16.00 - 22.00, La 11.00 - 15.00

Restaurant Reima
Ma - To 10.30 - 19.00, Pe 10.30 - 17.00, La 11.00 -15.00

Café Reima
Ma - To 7.45 - 19.00, Fri 7.45 - 17.00, la 9.30 - 15.00

Restaurant Metso
Ma – La 11.00 – 22.00

RAVINTOLOIDEN POIKKEAVAT AUKIOLOAJAT LÖYDÄT RAVINTOLAKOHTAISTA OSIOSTA.

Dipoli on tarinoiden talo. Ravintolat ovat keskeinen osa Dipolin tunnelmaa, elävyyttä ja aistein koettavaa kokemusta joka lumoaa sinut uudestaan ja uudestaan. Ravintoloiden monipuolisuus ja omaperäisyys ovat osa Dipolin kulttuuria.
Ravintola-info
Ravintola Reiman ateriahinnat: Opiskelijalounas 2,60 - 4,95 €, kelan ateriatuki 1,94 €/ lounas. Henkilökuntalounas 5,90 - 7,80 € Vierailijalounas 8,20 - 10,30 €
Aamiainen
Aamupalamme sisältää monia herkullisia vaihtoehtoja: ravitsevaa puuroa, vasta paistettuja sämpylöitä, kananmunia, monenlaisia leikkeleitä, tuoremehua, kahvia ja teetä.
Välipala
Virkisty välipalalla! Sopivat välipalat piristävät työpäivän keskellä ja auttavat jaksamaan.
Juhlapalvelu
Henkilökuntamme auttaa tilaisuutenne suunnittelussa ja toteutuksessa. Keittiömestarimme laatii juhlanne luonteeseen ja teemaan sopivat ruokatarjottavat sekä viinisuositukset. Kattaus, kukat ja somistus suunnitellaan teemaan sopivaksi. Ota meihin yhteyttä: myyntipalvelu.dipoli@fazer.com
Ravintola-info
Ravintola Reiman ateriahinnat: Opiskelijalounas 2,60 - 4,95 €, kelan ateriatuki 1,94 €/ lounas. Henkilökuntalounas 5,90 - 7,80 € Vierailijalounas 8,20 - 10,30 €
Aamiainen
Aamupalamme sisältää monia herkullisia vaihtoehtoja: ravitsevaa puuroa, vasta paistettuja sämpylöitä, kananmunia, monenlaisia leikkeleitä, tuoremehua, kahvia ja teetä.
Välipala
Virkisty välipalalla! Sopivat välipalat piristävät työpäivän keskellä ja auttavat jaksamaan.
Juhlapalvelu
Henkilökuntamme auttaa tilaisuutenne suunnittelussa ja toteutuksessa. Keittiömestarimme laatii juhlanne luonteeseen ja teemaan sopivat ruokatarjottavat sekä viinisuositukset. Kattaus, kukat ja somistus suunnitellaan teemaan sopivaksi. Ota meihin yhteyttä: myyntipalvelu.dipoli@fazer.com